Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از تبریز، یعقوب هوشیار در دیدار سفیر اتریش اظهار کرد: تبریز دارای تاریخی باقدمت در عرصه های بین المللی تاثیر گذار است.

وی با بیان اینکه تبریز سومین شهر بزرگ ایران با دو میلیون نفر جمعیت است، تصریح کرد: خوشبختانه نرخ بیکاری در این شهر پایین است. 

هوشیار یادآور شد: تبریز در چند مقطع تاریخی پایتخت و در عرصه های سیاسی و اجتماعی تاثیرگذار بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شهردار تبریز با بیان اینکه دومین شاخص تبریز فرهنگ آن است، گفت: تبریز پایتخت فرهنگی و معنوی شهرهای ایران است. مشاهیر تبریز زبانزد خاص و عام هستند؛ برای نمونه در مقبره الشعرا ۴۰۰ شاعر و عارف مدفون است.

وی ادامه داد: عرفا و دانشمندان بزرگی در تبریز زندگی کرده‌اند؛ علامه جعفری از جمله آن‌هاست که زبانزد جهانیان است. شعرای معاصر مثل شهریار نیز چهره بین المللی دارند.

وی سومین شاخص تبریز را مراکز علمی و دانشگاهی آن عنوان کرد و افزود: ۲۰ هزار دانشجوی دولتی در این شهر مشغول به تحصیل هستند  و تعداد کل دانشجویان دانشگاه‌های تبریز ۱۰۰ هزار نفر است.

هوشیار همچنین تصریح کرد: چهارمین شاخص تبریز، شهر صنعتی بودن آن است و صنایع سنگین فولاد، تولید شیرینی و شکلات، خودروسازی و… در این شهر فعالیت دارند.

وی موقعیت استراتژیک و جغرافیایی تبریز را پنجمین شاخص آن عنوان کرد و گفت: تبریز با کشورهای مهمی مثل آذربایجان و ترکیه در ارتباط است و ورودی اروپا به حساب می‌آید.

شهردار تبریز ابراز امیدواری کرد دیدار با سفیر اتریش باعث مراودات بیشتر در آینده شود. وی در پایان با بیان اینکه از حضور سرمایه‌گذاران خارجی در اجرای پروژه‌های بزرگ عمرانی استقبال می‌کند، گفت: با توجه به ظرفیت‌های تبریز در حوزه‌های مختلف، می توان با حضور سرمایه‌گذاری خارجی از این ظرفیت‌ها به بهترین نحو ممکن جهت توسعه شهر بهره برد.

نگاه عمیق‌تری از ظرفیت‌های اقتصادی تبریز پیدا کردم

سفیر اتریش در ایران  نیز در این دیدار گفت: با حضور در تبریز و دیدار با شهردار، نگاه عمیق‌تر و آشنایی دقیق‌تری از ظرفیت‌های اقتصادی این شهر و منطقه پیدا کردیم.

«ولف دیتریش هایم» در دیدار با یعقوب هوشیار شهردار تبریز و حجت‌الاسلام رسول برگی که در محل عمارت ساعت برگزار شد، اظهار کرد: از استقبال گرم شهرداری و اینکه توانستیم از ساختمان شهرداری بازدید داشته باشیم، تشکر می‌کنم. این بازدید و دیدار باعث شد تا من به اتفاق نماینده شرکت‌های اتریشی، از ظرفیت‌ها و توانمندی‌های شهر تبریز شناخت بیشتری پیدا کنم. ما از قدم زدن در سطح شهر تبریز واقعاً لذت بردیم.

وی ادامه داد: در جلساتی که امروز داشتیم، نگاه عمیق‌تر و آشنایی دقیق‌تری از ظرفیت‌های اقتصادی تبریز و منطقه پیدا کردیم و چیزی که بسیار مهم است، روابط چند صد ساله دو کشور و مشخصا امضای پیمان دو کشور در صد و پنجاه سال پیش است که طی آن اولین کنسولگری اتریش در تبریز افتتاح شد تا دسترسی اتریش به ایران بهتر و آسان‌تر فراهم شود.

سفیر اتریش تاکید کرد: روابط تنگاتنگی بین دو کشور طی حدود دویست سال اخیر وجود داشته و این ارتباطات در حوزه‌های مختلف از جمله در علوم کاربردی، فنی، مهندسی و پزشکی برقرار بوده است. نکته مهم دیگر این است که دو کشور نه تنها تاریخ و گذشته مشترک دارند، بلکه هر دو به آینده مشترک هم نگاه می‌کنیم.

وی گفت: کشور اتریش در حوزه فرهنگی و موسیقی بیش از شصت سال است که در ایران حضور فعالی دارد. انجمن فرهنگی اتریش نیز چند سال است که در استان‌های مختلف مشغول فعالیت است و تلاش می‌کنیم پروژه‌های فرهنگی مشترکی را با شهر تبریز عرضه کنیم و به شما پیشنهاد بدهیم.

دیتریش هایم با بیان اینکه انجمن فرهنگی اتریش در آموزش زبان فعال است، اظهار کرد: از پیشنهادات شهردار و رییس شورای شهر تشکر می‌کنم و اعلام می‌کنیم که آماده همکاری در این زمینه‌ها هستیم.

 

اشتراکات سیاسی و فرهنگی می‌تواند زمینه ارتباط تبریز با شهرهای اتریش باشد

رئیس شورای اسلامی شهر تبریز همچنین در این دیدار اشتراکات فرهنگی و سیاسی را زمینه برقراری ارتباط بین شهرهای اتریش و تبریز عنوان کرد.

برگی گفت: کشور پر طبیعت و زیبای اتریش و ایران مشترکات خاصی در موضوعات فرهنگی و سیاسی دارند.

وی ادامه داد: برای مثال مردم هر دو کشور از لحاظ سیاسی دو نوع حکومت سلطنتی و جمهوری را تجربه کرده‌اند.

برگی افزود: چون مردم هر دو کشور جنگ و آثار و زخم جنگ را تجربه کرده اند، هر دو ملت به دنبال صلح و دوستی هستند.

رئیس شورای اسلامی شهر تبریز عنوان کرد: ما مردمان اتریش را در اروپا سخاوتمند و طبیعت دوست (به لحاظ وجود رشته کوه‌های آلپ) می‌شناسیم که می‌خواهند تجربه توریستی داشته باشند و از این لحاظ دعوت می‌کنیم از زیبایی‌های تبریز دیدن کنند. 

وی در بخش دیگری از صحبت‌های خود گفت: اتریش مهد موسیقی کلاسیک اروپا است و تبریز هم از لحاظ موسیقی و شعر و ادب و فرهنگ در ایران زبانزد است؛ به همین جهت می‌توان با یکی از شهرهای اتریش در حوزه صلح‌دوستی و فرهنگ‌دوستی خواهرخواندگی داشته باشیم.

برگی در پایان خطاب به سفیر اتریش گفت: سلام گرم ما را به همه مردم خونگرم اتریش برسانید و امیدواریم این سفر شما برای هر دو کشور مایه خیر و برکت باشد.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: شهردار تبریز یعقوب هوشیار شورای شهر تبریز رسول برگی کوه های آلپ دانشگاه تبریز مقبره الشعرا سفیر اتریش شهر تبریز دو کشور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۱۸۱۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جزئیات لایحه حمایت مادی و معنوی از پرستاران/ از استخدام تا معیشت

به گزارش خبرگزاری مهر، محمدتقی جهان‌پور گفت: پیش نویس لایحه حمایت مادی و معنوی از پرستاران که در ۳۱ ماده تنظیم شده است که پیشنهادات سازمان نظام پرستاری مضاف بر مواد پیشنهادی معاونت پرستاری در ۱۲ ماده ارائه شده است که مهم‌ترین محورهای آن استخدام پرستاران همگام با توسعه تخت‌های بیمارستانی و نیاز کشور، تأمین معیشت و رفاه پرستاران و حمایت‌های گسترده جهت جبران خدمت، آینده‌سازی حرفه‌ای و تخصصی پرستاری، تکریم از بازنشستگان و اجرای صحیح قوانین حوزه پرستاری مثل قانون مشاغل سخت و زیان‌آور با مشارکت همه ذی‌نفعان مورد ویرایش و تدوین قرار گرفته است.

وی افزود: سازمان نظام پرستاری پیشنهاد ویژه‌ای در خصوص به‌کارگیری و استخدام نیروهای دوران کرونا داشته و مجدانه پیگیر این موضوع مهم هستیم. نسبت پایین پرستار به تخت بیمارستانی در مقایسه با به استانداردهای حداقلی، علاوه بر کاهش کیفیت خدمات درمانی و مراقبتی، اهمیت جذب و استخدام نیروهای جدید، به خصوص جذب نیروهای با تجربه دوران کرونا را بیشتر می‌کند.

جهان‌پور ادامه داد: تدوین این لایحه گامی مهم در جهت حمایت از حقوق پرستاران و ارتقای جایگاه این قشر فداکار در نظام سلامت کشور محسوب می‌شود و می‌توانیم، شاهد بهبود کیفیت زندگی و کاری پرستاران و افزایش انگیزه و رضایت شغلی آنها و در جهت ارتقای سلامت مردم باشیم.

وی گفت: ظرفیتی که سازمان نظام پرستاری دارد، یک شبکه بزرگ اجتماعی است که دارای ۱۵۹ هیأت مدیره در سراسر کشور است. مجموعه این هیأت مدیره‌ها و سازمان مرکزی می‌تواند واسط بین مردم و حِرَف با حاکمیت باشد، بنابراین ارج نهادن به مجموعه‌های گروه صنفی و حرفه‌ای و انجمن‌های علمی از دغدغه‌های مهم ما است و می‌تواند در سیاست‌گذاری‌ها به ما کمک کند.

کد خبر 6091280 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • جزئیات لایحه حمایت مادی و معنوی از پرستاران/ از استخدام تا معیشت
  • تصویب پاداش برای کارگران شهرداری تبریز
  • موزه آذربایجان میزبان اشیای تاریخی موزه ایران باستان در روز موزه
  • کرج کاندیدای انتخاب پایتخت جهانی کتاب ۲۰۲۶ یونسکو شد
  • کرج نامزد انتخاب پایتخت جهانی کتاب ۲۰۲۶ یونسکو شد
  • انتقال اشیای تاریخی موزه ایران باستان به موزه آذربایجان تبریز
  • مخالفت هواداران با رالف رانگنیک هیچ اهمیتی برای مدیران بایرن مونیخ ندارد
  • لزوم تقویت برنامه‌های فرهنگی و معنوی در بنیاد شهید استان ایلام
  • مأموریت ویژه جامعه قرآنی ارتقای ظرفیت‌های معنوی کشور است
  • اسراییل تبدیل به بلای جان آمریکا شده است