Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا-فرمانده ستاد مقابله با کرونا در کلانشهر تهران، تازه ترین تغییرات بیماری کووید 19 در پایتخت را تشریح کرد.
به گزارش خبرگزاری آریا ، علیرضا زالی، گفت: کرونا ویروس‌ها، از ویروس‌های جهش‌پذیری هستند و با گذشت حدود یک سال از آغاز شیوع کووید 19 باید در عرصه جهانی در انتظار جهش‌های متفاوتی از ویروس باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی ادامه داد: بنابراین بروز جهش انگلیسی و سایر جهش‌ها، اتفاقی عجیب و قریب نیست و طبیعتاً نخستین نیست و آخرین جهش هم نخواهد بود.
زالی گفت: تاکنون جهش‌های ثبت شده کووید 19 حاکی از افزایش سرایت‌پذیری است.
فرمانده ستاد مقابله با کرونا در کلانشهر تهران با بیان اینکه به هر حال هم در کشور ما و هم سایر کشورها به دلیل ماهیت پیچیده این ویروس باید در انتظار جهش باشیم که این جهش می‌تواند در درون کشور و یا بیرون مرزها باشد، گفت: نمونه‌های کرونا ویروس‌ها در برزیل، آفریقای جنوبی، انگلستان، آرژانتین و مکزیک سرشاخه‌هایی از بروز جهش در عرصه جهانی به شمار می‌رود.
زالی افزود: نکته بسیار مهم این است که به رغم تمام این جهش‌های ویروسی، کماکان اصول پروتکل‌های بهداشتی مانند شستن دست‌ها و استفاده از ماسک و فاصله گذاری اجتماعی در مقابل ویروس‌های جهش یافته پاسخ می‌دهد و منجر به پیشگیری از ابتلاء خواهد شد.
وی ادامه داد: بنابراین این پروتکل‌ها تغییر نیافتنی است و در هفته‌های اخیر ما شاهد تغییر در رعایت شیوه نامه‌های بهداشتی بودیم؛ بنابراین لازم است استراتژی سختگیرانه‌تری در رعایت شیوه‌نامه‌ها اعمال شود.
فرمانده ستاد مقابله با کرونا در کلانشهر تهران افزود: شرایط فعلی ما در تهران به گونه‌ای نیست که به دی‌ماه شبیه باشد. افزایش میزان مراجعان سرپایی و بستری، بالا بودن موارد تست مثبت، حاکی از این است که در بهمن ماه، گونه متفاوت‌تری از چرخه ویروس را شاهد هستیم که می‌تواند نشان دهنده بارقه‌های شکل‌گیری خیز جدید بیماری باشد.
وی گفت: اگر خیز چهارم را در تهران و سایر استان‌ها شاهد باشیم ممکن است، سرعت انتقال، سرایت و ابتلاء به مراتب از امواج قبلی بیشتر باشد. کما اینکه دامنه گرفتاری در موج سوم به مراتب بیشتر از بیماری اول و دوم بود.
زالی افزود: تاکنون فقط 7 مورد ابتلاء به ویروس انگلیسی در استان تهران شناسایی شده‌اند. اثبات این نوع ویروس اقدامی آزمایشگاهی است.
وی گفت: همچنین فردی که هفته گذشته بر اثر کرونا انگلیسی فوت شد، به بیماری زمینه‌ای مبتلا بود.
فرمانده ستاد مقابله با کرونا در کلانشهر تهران، افزود: متأسفانه در طول دو هفته اخیر بیشتر موارد بستری در بیمارستان، اعضای یک خانواده بودند یا مراودات نزدیک خانوادگی داشتند. علاوه بر اینکه هنوز مطالعه مُتقنی در خصوص اینکه این ویروس جهش یافته تا چه میزان به پروتکل‌های درمانی پاسخ می‌دهد، وجود ندارد، باز هم باید تمام استراتژی‌ها معطوف به پیشگیری باشد. 
 
 جانز هاپکینز: 3500 آمریکایی دیگر قربانی کرونا شدند
طبق جدیدترین دانشگاه جانز هاپکینز، در 24 ساعت گذشته دست‌کم 83 هزار و 346 آمریکایی به ویروس کرونا مبتلا شدند و از آن میان سه هزار و 417 نفر دیگر در این کشور جان خود را از دست دادند.
 طبق جدیدترین آمار دانشگاه «جانز هاپکینز»، در 24 ساعت گذشته با مرگ دست‌کم سه هزار و 417 مورد جدید، شمار قربانیان کروناویروس در ایالات متحده به 484 هزار و 167 نفر افزایش یافت.
این آمار نشان می‌دهد در 24 ساعت گذشته، با ابتلای دست‌کم 83 هزار و 346 مورد جدید، مجموع مبتلایان به کروناویروس در ایالات متحده آمریکا به 27 میلیون و 572 هزار و 965 نفر رسید.
مقایسه جدیدترین آمار دانشگاه جان هاپکینز با آمار یک روز قبل این مرکز نشان می‌دهد، شمار مبتلایان به کرونا و شمار قربانیان این ویروس ناشناخته در آمریکا تاحدودی کاهش داشته است.
از طرف دیگر، پایگاه اطلاع رسانی «ورلد اُ میترز»، مجموع مبتلایان به کروناویروس در آمریکا را 28 میلیون و 196 هزار و 964 نفر و مجموع قربانیان «کووید-19» در این کشور را 496 هزار و 63 نفر گزارش کرده است.
پایگاه اطلاع‌رسانی «کووید یو اس ای» که آمار مربوط به شیوع کرونا را در آمریکا تجزیه و تحلیل می‌کند، برآورد کرده است که شمار کلی مبتلایان به کروناویروس در آمریکا ظرف یک ماه آینده به 29 میلیون و 289 هزار و 286 نفر و شمار قربانیان آن در این کشور به 571 هزار و 728 نفر می‌رسد.
این وبگاه آمریکایی همچنین گزارش کرد ایالت کالیفرنیا که در هفته‌های اخیر از نظر تعداد مبتلایان به کرونا بعد از رده دوم قرار گرفته بود، بار دیگر با سه میلیون و 478 هزار و 204 مورد ابتلا و 46 هزار و 778 مورد فوتی به کانون بیماری کرونا در آمریکا تبدیل شده است و ایالت تگزاس هم‌اکنون با دو میلیون و 559 هزار و 514 مورد ابتلا و 41 هزار و 149 مورد فوتی به رده دوم انتقال یافته است. ایالت نیویورک نیز که زمانی کانون کووید-19 در آمریکا بود، هم‌اکنون با یک میلیون و 531 هزار و 540 مورد ابتلا در رده چهارم ایالات آمریکا با بیشترین تعداد مبتلایان به کرونا ویروس قرار دارد.
طبق آمار دانشگاه جانز هاپکینز، آمار مرگ و میر مرتبط با کرونا در ایالت کالیفرنیا به اندازه‌ای به سرعت رو به افزایش است که هم‌اکنون این ایالت  بیشترین تعداد قربانیان کرونا در آمریکا را به خود اختصاص داده است.
در اولین جلسه ستاد مقابله با کرونا دولت «جو بایدن» رئیس‌جمهور ایالات متحده آمریکا، برآورد شد که ظرف چهار هفته آینده دست‌کم 90 هزار آمریکایی بر اثر ابتلا به کرونا جان خود را از دست می‌دهند.
روز دوشنبه هفته جاری، بایدن در مصاحبه با «نیوزویک» تأکید کرد که وضع مدیریت شیوع ویروس کرونا در دوره ریاست جمهوری «دونالد ترامپ» وخیم‌تر از چیزی بود که گمان می‌رفت.
از طرف دیگر، «آنتونی فائوچی» مدیر موسسه ملی بیماری‌های عفونی و آلرژی نیز اخیراً گفته است که گونه جدید ویروس کرونا که از آن با نام کرونای انگلیس یاد می‌شود تا اواسط بهار به عنوان گونه غالب در آمریکا تبدیل خواهد شد.
نتایج یک تحقیق جدید که روز یکشنبه منتشر شد، نشان داده شمار مبتلایان نوع انگلیسی ویروس کرونا هر 10 روز یکبار در آمریکا دو برابر می‌شود که خطر افزایش تعداد قربانیان در این کشور کرونازده را به دنبال دارد.
حتی با وجود ارائه واکسن کرونا برای آمریکایی‌ها، افزایش میزان مبتلایان به کرونا موجب پر شدن بیمارستان‌ها و کلینیک‌ها در برخی از نقاط این کشور شده است.
دو شرکت آمریکایی «فایزر» و «مُدرنا» تأییدیه واکسن‌های ضد کرونایی خود را دریافت و میلیون‌ها دوز از آنها را در سراسر ایالات متحده و کشور‌های دیگر از جمله انگلیس توزیع کرده‌اند.
با اینحال، بر اساس گزارش‌هایی که در سامانه فدرال «گزارش عوارض جانبی واکسن» در آمریکا ثبت شده، حدود 60 نفر در این کشور بعد از دریافت یکی از واکسن‌های «فایزر» یا «مدرنا» جان باخته‌اند و صدها نفر دچار عوارض بعضاً تهدیدکننده حیات شده‌اند.

میزان ابتلا به کرونای انگلیسی بسیار بیشتر آمارهاست
معاون تحقیقات وزیر بهداشت با تاکید بر اینکه کرونای انگلیسی در کشور پراکنده شده است، گفت:‌قطعا تعداد موارد ابتلا به این ویروس در کشور از تعداد اعلام شده بسیار بیشتر است.
 فرید نجفی، معاون تحقیقات وزیر بهداشت با اشاره به آخرین وضعیت شیوع کرونا در کشور، اظهار داشت:آنچه در کشور با آن روبرو هستیم این است که ویروس کرونای انگلیسی در همه مناطق پراکنده شده است.
وی ادامه داد:‌بین 30 تا 70 درصد سرعت انتقال ویروس انگلیسی بیشتر است که این بر اساس تحقیقات علمی صورت گرفته مشخص شده است.
معاون تحقیقات وزیر بهداشت با بیان اینکه این عدد افزایش سرعت انتقال می‌تواند بسیار بیشتر باشد، گفت:‌گسترش و شیوع این ویروس در کشورهایی مثل ایران می‌تواند شاهد این باشد که شاید قدرت سرایت آن ، از آنچه که اعلام شده بیشتر باشد.
نجفی اضافه کرد:‌در مطالعه اولیه یک چیز بیان شده و در مطالعات جدیدتر علمی، ارقام جدیدتر نشان می‌دهد و آنچه شواهد علمی نشان می‌دهد شاید افزایش 30 تا 70 درصد سرعت انتقال خیلی خوشبینانه  باشد.
وی با اشاره به اینکه این جهش ویروس ظرف 2 تا 4 ماه ایجاد شده، ابراز داشت:‌این نیازمند مطالعات بیشتر است.
معاون تحقیقات وزیر بهداشت با اشاره به آخرین آمارهای ابتلا به ویروس کرونای انگلیسی در کشور، بیان داشت: اکنون 12 مورد در کشور شناسایی شده که 7 نفر مبتلا مربوط به تهران و 5 نفر مربوط به شهرهای دیگر کشور است ؛ از این تعداد 2 نفر جان خود را از دست داده اند.
وی با تاکید بر اینکه قطعا آمار ابتلا به ویروس کرونای انگلیسی بسیار بیشتر از این تعداد است، خاطرنشان کرد:‌وقتی در افرادی دیده شده که هیچ سفر خارجی نداشته اند، نشان دهنده این است که ویروس در سطح کشور پراکنده شده است.
نجفی با اشاره به در نظر گرفتن تمهیدات مقابله‌ای با کرونای انگلیسی در کشور ، افزود:‌مواردی که دانشگاه‌های علوم پزشکی شناسایی کنند و موارد بیماریهای شدید و نمونه مثبت تست مورد پیگیری قرار می‌گیرد و اگر فردی با نمونه‌ای از ابتلا به ویروس انگلیسی ارتباط داشته باید آن را نمونه مثبت تلقی کرده مگر خلاف آن ثابت شود.
معاون تحقیقات وزیر بهداشت تاکید کرد:باید توجه کنیم چه از نوع ویروس کرونای انگلیسی و چه از نوع جهش یافته آفریقای جنوبی و برزیلی باید همه افراد به رعایت نکات بهداشتی توصیه شده توجه کافی داشته باشند و بهترین راه مقابله همین رعایت پروتکل های بهداشتی است.

اعتراضات ضد محدودیت ها در پایتخت اتریش
اعتراضات از جمله علیه محدودیت های اعمال شده در تیرول برگزار شد و معترضان خواستار کناره گیری دولت سباستین کورتس، صدر اعظم کشورشان بودند.

پیشنهاد پارلمان اروپا برای ممنوعیت صادرات واکسن
"منفرد وبر"، رئیس بزرگترین فراکسیون ( حزب مردم) در پارلمان اروپا هم اعتراف کرد که اتحادیه اروپا در تهیه واکسن کرونا خطا کرده است. وی تاکید کرد: ما خیلی به وعده های تولید و تحویل از طرف تولید کنندگان واکسن اعتماد داشتیم.
وی افزود: حالا اتحادیه اروپا باید این مسئله را مورد ارزیابی قرار دهد که آیا ممنوعیت صادرات برای واکسن های کرونا به عنوان یک گزینه و راه حل درست است.
وی در این راستا به طرح ممنوعیت واکسن های تولیدی شرکت بیون تک اشاره کرد.
این مقام اروپایی تاکید کرد: یکی از درس های بزرگ بحران کرونا این است که ما در راستای ایجاد یک اتحادیه مشترک بهداشت و سلامت تلاش کنیم.

اعتراضات ضد  محدودیت های کرونایی در برلین
به نوشته رسانه های آلمانی مخالفان محدودیت های کرونایی اعمال شده از طرف دولت امروز ( شنبه ) به خیابان های برلین آمدند. روی بنری که در دست معترضان قرار داشت نوشته شده بود جنون کرونا را متوقف کنید. روی پرچم بزرگی که در دست تعداد دیگری از معترضان قرار داشت نوشته شده بود : اقتصاد در حال مرگ است.

اعتراض اتحادیه صنایع آلمان به تشدید کنترل های مرزی
صنعت آلمان هم با توجه به تشدید کنترل های مرزی که از روز یکشنبه اعمال می شود درباره فروپاشی زنجیره تامین اروپا هشدار داده است.
مدیر کل اتحادیه صنایع آلمان (BDI) اعلام کرده که تنگناهایی برای رانندگان خارجی در آلمان و تاخیرهای قابل توجه هنگام عبور از مرزها و ترافیک های گسترده در این شرایط قابل پیش بینی است.
وی تاکید کرد که دولت آلمان باید تاثیرات تنگناهای ایجاد شده در گلوگاه های مرزی را مد نظر قرار دهد تا از این طریق از تامین نیازهای شرکت ها و شهروندان اطمینان حاصل کند.
وی افزود: آلمان یک جزیره نیست بلکه در وسط اروپا قرار دارد.
بر اساس تصمیمات اتخاذ شده از طرف وزارت کشور آلمان از روز یکشنبه تنها آلمانی ها و خارجی های دارای حق اقامت در آلمان و یا کارگران کشاورزی فصلی و بهداشتی حق سفر به آلمان از تیرول، جمهوری چک و کشور اسلواکی را دارند.
این ممنوعیت ها و کنترل های مرزی تا 17 فوریه ادامه خواهد داشت.

موج دوم کرونا در عراق و ممنوعیت رفت و آمد شبانه
کمیته عالی سلامت و بهداشت عراق ، هشت مصوبه جدید درباره مبارزه با ویروس کرونا در این کشور داشت که در بین این مصوبات ، ممنوعیت آمد و شد شهروندان از ساعت 20 شب تا 5 بامداد به چشم می‌خورد.
به گزارش پایگاه خبری بغداد الیوم،  کمیته عالی سلامت و بهداشت عراق با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد: به منظور جلوگیری از شیوع ویروس کرونا، آمد و شد در شهرها از ساعت 20 تا 5 بامداد از روز پنجشنبه  آینده ممنوع است.
در این بیانیه آمده‌ است: تمام آرایشگاه‌ها، ورزشگاه‌ها و بوستان‎ها به مدت دوهفته تعطیل خواهند بود و مراسم عروسی و عزا برگزار نمی‌شود و هرکس که اقدام به برگزاری چنین مجالسی کند، مبلغ 5 میلیون دینار جریمه خواهد شد.
کمیته عالی سلامت و بهداشت عراق دربیانیه خود تاکید کرده‌است: تمام مساجد و حسینیه‎ها تعطیل خواهند بود و فقط هنگام اذان درهای آنها باز خواهد شد.همچنین  تمام مدارس و مراکز آموزشی از پنجشنبه آینده تعطیل می‌شوند و دانش آموزان و دانشجویان از طریق شبکه‎های مجازی دروس خود را دنبال خواهند کرد.
وزارت بهداشت عراق امروز اعلام کرد که موج دوم شیوع ویروس کرونا این کشور را فرا می‌گیرد و باید اقدامات و تدابیر بیشگیرانه برای مقابله با آن اتخاذ شود.

شیوع گسترده ویروس انگلیسی در دانمارک
جدیدترین اخبار کرونا از اروپا حاکی از آن است که وزارت بهداشت دانمارک از شیوع گسترده ویروس جهش یافته انگلیسی در این کشور خبر داده است. بر این اساس از هر 4 مورد آلودگی به ویروس کرونا در این کشور یک مورد مربوط به این ویروس است. بر این اساس در اولین هفته فوریه 28.5 درصد از موارد ابتلا به کرونا مربوط به ویروس جهش یافته کرونا بود، این در حالی است که در هفته قبل از آن 20.3 درصد از مبتلایان به این ویروس آلوده می شدند.
این ویروس جهش یافته برای اولین بار در 14 نوامبر در دانمارک دیده شد.
در ایتالیا هم بر اساس یک ارزیابی رسمی از هر 5 مورد ابتلا به کرونا یک مورد مربوط به ویروس جهش یافته انگلیسی است. در آلمان هم این نوع ویروس جهش یافته حدود یک هفته پیش 6 درصد همه مبتلایان را شامل می شد که به گفته نهادهای بهداشتی تا به حال بیشتر هم شده است.

ترغیب دولت انگلیس برای واکسیناسیون افراد بالای هفتاد سال
حدود 30 وزیر دولت انگلیس می خواهند در پایان هفته جاری از مراکز واکسیناسیون بازدید کرده تا افراد با سنین بالا را برای تزریق واکسن ترغیب کنند. وزیر بهداشت انگلیس اعلام کرده که این مسئله مهم است که هر فرد بالای 70 سال که هنوز واکسن نزده است آخر هفته به نهادهای بهداشتی اطلاع رسانی کند.

واکسیناسیون بیش از 14 میلیون انگلیسی
بر اساس اطلاعات وزارت بهداشت انگلیس بیش از 14 میلیون انگلیسی تا به حال اولین دوز واکسن کرونا را دریافت کرده‌اند. تا روز دوشنبه باید همه افراد بالای هفتاد سال، گروه های خطر و کارکنان نهادهای بهداشتی واکسینه شده باشند.

پرتغال کنترل‌های مرزی با اسپانیا را تمدید می‌کند
پرتغال هم برای مهار کرونا کنترل های مرزی با اسپانیا را تمدید می کند. پرتغال در نقطه اوج شرایط کرونایی خود در اواخر ژانویه سفرها از اسپانیا را موقتا متوقف کرده و کنترل های مرزی را تشدید کرد و تنها برخی استثنائات در نظر گرفته شد. ارتباطات ریلی بین دو کشور هم متوقف شد. از اواسط ژانویه این کشور تحت قرنطینه سختگیرانه‌ای برای مهار کرونا قرار دارد.
نخست وزیر پرتغال اعلام کرده که به احتمال زیاد این کشور تا اواخر ماه مارس در قرنطینه باقی خواهد ماند.

اروپا به دنبال تایید واکسن‌هایی برای مهار ویروس‌های جهش یافته
آژانس دارویی اروپا (Ema) هم می خواهد به سرعت واکسن هایی را مورد ارزیابی قرار دهد که علیه انواع جهش یافته کرونا تاثیر گذارند. رئیس آژانس دارویی اروپا اعلام کرده که در حال حاضر دستورالعمل هایی در این باره در حال بررسی است.

گسترش شرایط قرنطینه‌ای در یونان
با توجه به افزایش موارد ابتلا به کرونا در یونان دولت قرنطینه در این کشور را گسترش می دهد. بر اساس تصمیمات اتخاذ شده این قرنطینه از روز شنبه علاوه بر آتن شامل بخش های دیگری از این کشور هم می شود. یک مشاور دولت یونان اعلام کرده که تصویر اپیدمیولوژیکی در سراسر کشور از وخامت مداوم اوضاع خبر می دهد.

شروع واکسیناسیون سراسری با واکسن روسی در مجارستان
مجارستان هم به عنوان اولین کشور اروپایی و قبل از تایید واکسن اسپوتنیک 5 روسیه توسط اتحادیه اروپا واکسیناسیون با این واکسن را از روز جمعه آغاز کرده است. یک مقام بهداشتی در این کشور اعلام کرده که اولین نفرات در چهار بیمارستان بوداپست واکسیناسیون می شوند. برای شروع واکسیناسیون با این واکسن از 560 پزشک عمومی خواسته شده 5 بیمار در سنین بین 60 تا 74 سال که بیماری زمینه ای سختی را ندارند معرفی کنند.

تشدید مناقشات بین بروکسل- برلین بر سر مسئله کنترل‌های مرزی
"هورست زیهوفر"، وزیر کشور آلمان انتقاد شدیدی به انتقادهای بروکسل از تشدید کنترل های مرزی کشورش برای مهار کرونا وارد کرده و بروکسل را متهم کرد که چوب لای چرخ های آلمان می گذارد.
وی انتقادهای بروکسل درباره تشدید کنترل های مرزی آلمان علیه منطقه تیرول اتریش و جمهوری چک را رد کرده و گفت: دیگر بس است! کمیسیون اروپایی در تهیه واکسن برای اروپا در ماه های اخیر به اندازه کافی خطا انجام داده است. کمیسیون اروپایی باید حالا از ما حمایت کند نه اینکه چوب لای چرخ های ما بگذارد
کمیسیون اروپاییی با توجه به محدودیت های سفر در نظر گرفته شده در آلمان علیه جمهوری چک و اتریش از این کشور خواسته که استثنائاتی را برای مسافران هر روزه مد نظر قرار دهد.
یک سخنگوی کمیسیون اروپا روز جمعه اعلام کرد: کشورهای اروپایی تازه همین اخیرا درباره توصیه ها و طرح های مشترک برای سفرها در دوران بحران کرونا توافق کرده‌اند و ما انتظار داریم که همه کشورها بر اساس این توافقات عمل کنند.
بر اساس تصمیمات اتخاذ شده از طرف وزارت کشور آلمان از روز یکشنبه تنها آلمانی ها و خارجی های دارای حق اقامت در آلمان و یا کارگران کشاورزی فصلی و بهداشتی حق سفر به آلمان از این کشورها را دارند.
کشور آلمان همچنین علاوه بر جمهوری چک و منطقه تیرول در اتریش قواعد سفر برای اسلواکی را هم از روز یکشنبه تشدید می کند. کشور آلمان اسلواکی را هم روز جمعه در لیست کشورهای خطر ویروس های جهش یافته قرار داد. این ممنوعیت ها و کنترل های مرزی تا 17 فوریه ادامه خواهد داشت.

افزایش نارضایتی شهروندان آلمانی از مدیریت بحران دولت
نتایج جدیدترین نظرسنجی هم نشان می دهد که اکثر شهروندان با اقدامات دولت برای تشدید محدودیت ها به منظور مقابله با بحران کرونا موافق هستند.
این نظرسنجی که توسط انستیتو سیوی و برای هفته نامه اشپیگل انجام شده نشان می دهد که حدود 57 درصد شهروندان تمدید محدودیت های کرونایی در کشورشان را بیشتر و یا کاملا درست می دانند. یک سوم شهروندان هم پیشبرد این محدودیت ها را بیشتر و یا کاملا غلط ارزیابی کرده‌اند.
اما در مجموع فهم و درک شهروندان برای محدودیت ها کاهش پیدا کرده است. در ماه دسامبر حدود 74 درصد شهروندان موافق قرنطینه سختگیرانه برای مهار کرونا بودند.
نتایج این نظرسنجی همچنین نشان می دهد که مدیریت بحران کرونا توسط دولت بسیار انتقادی تر از زمان شروع بحران کرونا در حدود یک سال پیش بوده است. بخصوص از فصل پاییز نارضایتی درباره مدیریت بحران کرونای دولت افزایش چشمگیری داشته و حدود 48 درصد شهروندان به مدیریت بحران دولت و ایالات آلمان اعتقاد ندارند.
این مسئله می تواند به شروع بد روند واکسیناسیون سراسری در آلمان هم مرتبط باشد. در اوایل سال جاری میلادی وزیر بهداشت آلمان پیش بینی کرده بود که همه شهروندان در سه ماهه دوم سال جاری واکسینه شوند که این امر با توجه به تاخیرهای ایجاد شده در روند واکسیناسیون محقق نشد
نتایج این نظرسنجی نشان می دهد که بیش از 70 درصد شهروندان از اغاز کمپین واکسیناسیون در کشورشان بیشتر و یا کاملا ناراضی هستند. تنها حدود 15 درصد بیشتر و یا کاملا راضی بودند.

پیش بینی تداوم دراز مدت اپیدمی کرونا
مرکز پیشگیری و کنترل بیماری ها در اروپا (ECDC) هم پیش بینی کرده که با وجود واکسیناسیون های پیش رونده اما ویروس کرونا مدت طولانی در جریان خواهد بود و ادامه خواهد داشت. رئیس این نهاد اروپایی روز جمعه در گفتگویی اعلام کرد: این طور به نظر می رسد که این ویروس خیلی خوب با مردم سازگار شده است. از این رو ما باید خود را آماده کنیم که این ویروس همچنان تا مدت ها بین ما زندگی کند.
وی همچنین گفت: این اولین ویروسی نخواهد بود که همیشه با ما می ماند و این یک ویژگی غیر معمول برای یک ویروس نیست.

جدیدترین آمار مبتلایان به کرونا در کشورهای مهم اروپایی
بر اساس جدیدترین آمارها تا به حال در انگلیس 4057698 نفر به کرونا مبتلا شده و 116287 نفر هم در اثر ابتلا به آن جان باخته‌اند.
در فرانسه هم تا به حال 3427386 نفر به کرونا مبتلا شده و 81448 نفر هم در اثر ابتلا به آن جان داده‌اند.
در اسپانیا هم تا به حال 3056035 نفر به کرونا مبتلا شده و 64747 نفر هم در اثر ابتلا به آن جان داده‌اند.
بر اساس جدیدترین آمارها تا به حال در ایتالیا 2697296 نفر به کرونا مبتلا شده و 93045 نفر هم در اثر ابتلا به آن جان باختند.
در آلمان هم تا به حال 2330422 نفر به کرونا مبتلا شده و 65036 نفر هم در اثر ابتلا به آن جان داده‌اند.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: ویروس کرونا چین ایران اروپا فرمانده ستاد مقابله با کرونا در کلانشهر تهران معاون تحقیقات وزیر بهداشت نفر به کرونا مبتلا شده ویروس کرونای انگلیسی تشدید کنترل های مرزی مبتلایان به کرونا کرونای انگلیسی بیشتر و یا کاملا برای مهار کرونا ویروس جهش یافته ویروس کرونا ابتلا به کرونا درصد شهروندان نشان می دهد جدیدترین آمار ویروس انگلیسی روز یکشنبه ویروس های جهش اعلام کرده جانز هاپکینز ایالات متحده مدیریت بحران بهداشت عراق سرعت انتقال بسیار بیشتر بحران کرونا مورد ابتلا محدودیت ها کشور آلمان جمهوری چک پروتکل ها تا به حال آلمان هم ویروس ها روز جمعه خواهد شد قرار دهد پیش بینی داده اند بر اساس کووید 19 دست کم جهش ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۰۰۱۹۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حذف انتقال ویروس‌های خطرناک از طریق خون

 به گزارش تابناک به نقل از مهر، بشیر حاجی بیگی، با اشاره به دستاورد‌های نوین سازمان انتقال خون که در سال گذشته آغاز شد، گفت: اقدامات نوین سازمان انتقال خون باعث شد رتبه اعتباری ما در میان کشور‌های پیشرفته تثبیت شود و در منطقه نیز کماکان با فاصله بسیار زیاد به عنوان مرجع آموزش سازمان بهداشت جهانی در زمینه طب انتقال خون باشیم.

 وی افزود: از جمله اقدامات ارزشمند، انجام آزمایشات غربالگری مولکولی (NAT) است که نقش اساسی در حذف انتقال ویروس‌های خطرناکی نظیر ایدز و هپاتیت از طریق خون و دارو‌های مشتق از پلاسمای خون دارد. همچنین، انجام آزمایش غربالگری آنتی بادی جهت انطباق صد در صدی گیرنده و اهداکننده و پیشگیری از بروز عوارض ناشی از تزریق خون و نیز آزمایش توالی یابی ژنتیکی (HLA) به روش (NGS) جهت بررسی سازگاری بافتی و تسهیل انجام پیوند سلول‌های بنیادی خونساز برای بیماران نیازمند به آن در داخل کشور از فعالیت‌هایی بود که از سال گذشته در دستور کار قرار گرفته و گسترش خدمات نوین و توسعه کمّیت و کیفیت این خدمات وابسته به این حمایت و تخصیص اعتبارات مناسب برای تأمین ملزومات مرتبط است.

حاجی بیگی با اشاره به جایگاه ممتاز سازمان انتقال خون در تأمین خون سالم و صد درصد داوطلبانه در میان کشور‌های منطقه و جهان و تأمین صد درصدی نیاز‌های بیمارستانی در مورد خون و فراورده، گفت: تمامی این افتخارات مرهون همراهی مردم نوع دوست و حمایت‌های مسئولان اجرایی کشور و نمایندگان مجلس است و انتظار داریم در آینده نیز از این حمایت‌ها برخوردار شویم.

دیگر خبرها

  • حذف انتقال ویروس‌های خطرناک دستاوردی نوین در سازمان انتقال خون
  • حذف انتقال ویروس‌های خطرناک از طریق خون
  • تشدید انتقادها از خشونت پلیس آلمان علیه حامیان فلسطینیان
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • دیدنی های امروز؛ از اعتراضات ضداسرائیلی تا مهمات منفجر نشده در غزه
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • اعتراضات به جنگ علیه غزه از دانشگاه های آمریکا به فرانسه و آلمان رسید
  • مخالفت هواداران با رالف رانگنیک هیچ اهمیتی برای مدیران بایرن مونیخ ندارد
  • راه‌حل نظریه‌پرداز توسعه دانشگاه جان هاپکینز برای تورم ایران
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد