Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - وين - ايرنا - همزمان با تظاهرات خشم مسلمانان در سرتاسر جهان ، صدها تن از مسلمانان ساکن اتريش از مليتهاي مختلف نيز روز جمعه پس از نماز جمعه با برپايي تظاهراتي در برابر سفارت آمريکا، اقدام کاخ سفيد در به رسميت شناختن قدس شريف به عنوان پايتخت رژيم صهيونيستي را محکوم کردند.

به گزارش ايرنا ، در اين تظاهرات که در هواي سرد و باراني برگزار شد ، بيش از 500 تن از مسلمانان از مليتهاي مختلف ايراني، سوري، عراقي و کشورهاي ديگر حضور داشتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معترضان شعارهايي به زبانهاي آلماني، انگليسي و عربي در محکوميت اقدام آمريکا و دفاع از قدس به عنوان پايتخت فلسطين و همچنين شعارهاي آزادي فلسطين سر دادند. نيروهاي پليس با بستن خيابان منتهي به سفارت آمريکا از نزديک شدن تظاهرکنندگان به سفارت آمريکا جلوگيري کردند.
سفارت آمريکا پنجشنبه شب با صدور بيانيه اي ضمن اشاره به برنامه تظاهرات در برابر سفارت آمريکا در روز جمعه، از اتباع آمريکا در وين خواست تدابير امنيتي را رعايت کنند. در بيانيه سفارت آمريکا هيچ اشاره اي به علت تظاهرات و اعتراض مسلمانان به تصميم کاخ سفيد در به رسميت شناختن بيت المقدس به عنوان پايتخت رژيم صهيونيستي نشده است.
به گزارش ايرنا ، امروز مسلمانان در بسياري از کشورهاي جهان از جمله ايران ، لبنان ، عراق، پاکستان و مالزي همدوش با مردم فلسطين با برپايي تظاهراتي خشم و انزجار خود را از اقدام دولت آمريکا ابراز داشتند.
شهر قدس که مسجد الاقصي نخستين قبله مسلمانان را در خود جاي داده، بخش لاينفک فلسطين بوده و يکي از مهم ترين اماکن سه گانه مقدس اسلامي به شمارمي آيد و از جايگاه و اهميت ويژه اي نزد مسلمانان برخوردار است. شوراي امنيت سازمان ملل متحد تا کنون مجموعا هشت قطعنامه در مورد قدس صادر کره است که در اين قطعنامه ها بر حفظ نظم و امنيت قدس و محافظت از مقدسات و پرهيز از هتک حرمت مقدسات و شکنجه و آزار ساکنان قدس تاکيد شده است و در آن ها هرگز قدس اشغالي به عنوان پايتخت رژيم صهيونيستي به رسميت شناخته نشده و از اين رو اعلام تصميم دونالد ترامپ رئيس جمهوري آمريکا در به رسميت شناختن شهر قدس به عنوان پايتخت رژيم صهيونيستي و صدور دستور انتقال پايتخت آمريکا به قدس، نقض آشکار قطعنامه ها و معاهده هاي بين المللي است.
شوراي امنيت سازمان ملل در دسامبر سال ميلادي گذشته قطعنامه اي تصويب و تاکيد کرد که `هيچ تغييري در مرزهاي قبل از چهارم ژوئن 1967 از جمله در رابطه با بيت المقدس به رسميت شناخته نخواهد شد، مگر اين که طرف ها در مذاکرات بر سر آن به توافق برسند.`
اين در حالي است که کنگره آمريکا در سال 1995 طرح انتقال سفارت آمريکا به قدس را تصويب کرد اما دولت هاي مختلف آمريکا از آن زمان تاکنون از اجراي اين مصوبه کنگره امتناع کرده اند اما دونالد ترامپ در تبليغات انتخابات رياست جمهوري آمريکا وعده داده بود که اين مصوبه را اجرا کند. با وجود مخالفت هاي گسترده جهاني و منطقه اي، رئيس جمهوري آمريکا روز چهارشنبه تصميم خود را براي به رسميت شناختن قدس به عنوان پايتخت رژيم صهيونيستي و شروع روند انتقال سفارت اين کشور از تل آويو به قدس اعلام کرد.
رکس تيلرسون وزير امور خارجه براي مقابله با انتقادهاي جهاني ، روز پنجشنبه در حاشيه نشست وزيران امور خارجه سازمان امنيت و همکاري اروپا (OSCE) در وين ، تلاش کرد اين تصميم را اقدامي عادي جلوه دهد و گفت: رئيس جمهوري آمريکا صرفا اراده مردم آمريکا را اجرا کرده است؛ واقعيت اين است که دولت اسراييل، دادگاه ها و دفتر نخست وزيري همه در اورشليم (قدس) هستند و بنابراين تصميم صرفا به رسميت شناختن واقعيت موجود است.
اروپام**1078** خبرنگار: بابک جعفري*8انتشاردهنده: عزيز موسوي
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۹۵۰۹۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اقدام آفریقای جنوبی علیه صهیونیست‌ها نشان داد آرمان‌های نلسون ماندلا زنده است

حسین امیرعبداللهیان تصریح کرد: اقدام قاطع حقوقی آفریقای جنوبی علیه نسل‌کشی رژیم صهیونیستی و مواضع صریح این کشور در دفاع از فلسطین ثابت کرد که آرمان‌های نلسون‌ماندلا در مبارزه با ظلم و تبعیض، همچنان زنده است.

به گزارش ایسنا، حسین امیر عبداللهیان در این ارتباط در صفحه اجتماعی ایکس نوشت:

«فرا رسیدن روز ملی جمهوری آفریقای جنوبی را به ملت، دولت و خانم نالدی پاندور، وزیر امور خارجه این کشور صمیمانه تبریک می‌گویم.»

وی در این پیام افزوده است: «توجه به اهمیت جایگاه چندجانبه گرایی در سیاست خارجی دولت، منجر به تقویت همکاری ها و تعاملات گسترده میان جمهوری اسلامی ایران و آفریقای جنوبی در چارچوب بریکس شد و در همین راستا شاهد پیشرفت و توسعه مناسبات دوجانبه در دوره اخیر هستیم.»

امیرعبداللهیان در پیام تبریک خود خاطرنشان کرده است: «اقدام قاطع حقوقی آفریقای جنوبی علیه نسل‌کشی رژیم صهیونیستی و مواضع صریح این کشور در دفاع از فلسطین ثابت کرد که آرمان‌های نلسون‌ماندلا در مبارزه با ظلم و تبعیض، همچنان زنده است. شادکامی و سعادت مردم آفریقای‌جنوبی و همچنین موفقیت و استمرار پیشرفت‌های دولت این کشور دوست را آرزو دارم.»

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ادعای اقدام علیه املاک دولت ایران؛ باکو قصد مصادره اموال کرده است؟
  • فیلم| دانشجویان آمریکایی در کدام دانشگاه‌ها تحصن کردند؟ -۲
  • تجمع اعتراضی دانشجویان دانشگاه سیستان و بلوچستان در محکومیت برخورد آمریکا با دانشجویان
  • تجمع دانشجویان کرمانی در محکوم کردن رژیم صهیونیستی
  • اجتماع بزرگ دانشگاهیان کرمانشاه برگزار شد
  • غریب‌آبادی: سرکوب جنبش‌‌های دانشجویی آمریکا را محکوم کنید
  • اقدام آفریقای جنوبی علیه صهیونیست‌ها نشان داد آرمان‌های نلسون ماندلا زنده است
  • کنعانی تحریم‌های جدید آمریکا، انگلیس و کانادا را به شدت محکوم کرد
  • کنعانی تحریم‌های سه‌کشور آمریکا، انگلیس و کانادا را به شدت محکوم کرد
  • دولت آمریکا قصد اعمال تحریم‌هایی علیه یگان‌های نظامی اشغالگران را ندارد